Originální dobroty k Mikuláši i Vánocům

Pokud patříte mezi vyznavače zdravého životního stylu nebo už nechcete svým dětem kupovat na Mikuláše a Vánoce klasické sladkosti, budete z nabídky Frutiko nadšení.

Firma Frutiko vyrábí již deset let jako jediná na českém trhu netradiční ovocné kytice a ovocné bonboniéry z čerstvého ovoce a kvalitní belgické čokolády. Nyní přišla s vánoční a mikulášskou nabídkou, která potěší nejen děti, ale i dospělé. Krásné a hlavně vynikající kytice z ovoce s vánočními hvězdami z ananasu, sněhulákem z hroznového vína v čokoládě či v podobě vánočního stromečku potěší jako dárek k Vánocům nebo jako odměna od čerta a Mikuláše.

Mezi zdravými dobrotami od Frutika najdete i dárkové koše plné čerstvého ovoce té nejlepší kvality nebo lahodné cupcakes či dortové nanuky – netradiční pečené nanuky z korpusového těsta a krému v belgické čokoládě. Všechny dobroty jsou sladěné do zimních a vánočních barev a zdobí je vánoční motivy.

Ovocnou kytici, tác ovoce v čokoládě či luxusní bonboniéru jahod v čokoládě můžete využít jako dárek pro kolegy, obchodní partnery nebo třeba babičku, tchýni, příbuzné a známé jako pozornost přinesenou na před/po-vánoční návštěvu.

Nezapomeňte při nákupu využít slevový kupón platný až do konce roku!