Teplé letní dny konce léta využijte na maximum!

Po nečekaném letním podzimu, nám opět začíná svítit naděje, že se ještě ohřejeme a v druhé polovině léta i opálíme. Dny se začínají krátit a večery jsou chladnější, tak je třeba využít každý teplý letní den na posezení s přáteli na terase, rodinné grilování či večerní opékání buřtů. Zkrátka pojďme si ten konec léta udělat hezký!

Je libo na gril krkovičku nebo lososa? Zavítejte do Alberta, kde najdete veškeré speciality na gril. Nebojte se experimentovat. Věděli jste, že fenomenálním dezertem je grilovaný ananas?
Konečně máte zrenovovanou zahradu, ale nemáte gril? Tak to honem do UNI HOBBY, tady si určitě vyberete za (skoro) posezónní ceny! Přibalit můžete i zahradní nábytek. Moudří vědí, že konec sezóny přináší skvělé ceny. Navíc budete už teď připraveni na následující letní sezónu.
Dobré jídlo je třeba zapít nějakým skvělým pitím. Víno, prosecco, pivečko a samozřejmě i nealko za super ceny nakoupíte v Bille, Penny i Lidlu. Na nákup se vybavte originální plátěnou taškou. Plastové igelitky už nefrčí. S prima slevou máte parádní tašky s krásným designem u T-shock za hubičku.
Tak létu zdar!