Hurá k vodě!

Tak to vypadá na poslední letošní tropický víkend. Po pořádné bouřce a vydatném dešti je tu zase to letní vedro. Pravděpodobně to ale bude letos naposled. Kam jinam vyrazit než k vodě. Přírodní rybníky a koupaliště už asi kvalitní vodou vhodnou ke koupání neoplývají a městská koupaliště budou nejspíš nacpaná k prasknutí. Co zkusit některý ze zatopených lomů, řeku nebo potok?

Že jste si zničili plavky slanou mořskou vodou při šnorchlování v Rudém moři? Ponořit se v bikinách do řeky není dobrý nápad? U Queens právě teď koupíte senzační plavky za snížené ceny, a na ty nezlevněné uplatníte 10% Prima slevu.
Přemýšlíte, inspirováni naším článkem o kempování, že byste rádi vyrazili na pár dní jen tak někam pod stan? Nahlédněte do aktuálního letáku Lidlu, najdete tam základní outdoorové vybavení včetně stanů za super cenu. Pohodlné boty a oblečení můžete doplit u Footshopu.
Co koupit na svačinku na cestu, lehký oběd k vodě nebo jaké trvanlivé potraviny na několikadenní výlet? Nechte se nalákat aktuálními nabídkami našich supermarketů. Jen vy víte, na co máte právě chuť!