Čeká nás poslední srpnový víkend, udělejte si program nejen podle počasí

Horkých letních dnů jsme si užili do sytosti, v těch následujících by se mělo ochladit, pro někoho konečně, pro jiného bohužel. Těšíte se na slibovaný déšť? Tak snad nebude pršet celý víkend a bude možné vyrazit i někam ven. Případně využijte volno třeba k dokončení úprav dětského pokoje na studentský nebo zkontrolujte, zda má váš budoucí školák plnou výbavu.

Slibované deště dodají vláhu půdě a trávě, která pak poroste určitě rychleji. Takže pokud ještě nemáte pořádnou sekačku nebo ta vaše už dosluhuje, určitě si vyberete z pestré nabídky obchodu Hecht. Pánové k práci ocení občerstvení. V Bille a Globusu právě probíhá pivní festival, koupíte tu piva známých i méně známých značek, klasická i ochucená, i ta nealkoholická.
Přemýšlíte ještě o dovolené či prodlouženém víkendu v nějakém krásném koutě Evropy? Už jste byli na Sicílii? Nechte se nalákat specialitami v sicilském stylu, které nabízí Lidl, chuť a vůni Itálie tak můžete navnímat předem v klidu domova.
Škola začíná sice až tak za dva týdny, ale nezapomněli jste na něco, co by váš školák mohl ještě potřebovat? Pokud ano, nevadí. V Kauflandu nebo Albertu seženete potřebné školní pomůcky za skvělé ceny. Veselé a pohodlné školní batohy a aktovky s důrazem na zdravá záda při každodenním nošení koupíte s 15% PRIMA slevou na BAAGL.cz.
Byli jste celé léto zaměstnáni zážitky? Nestíhali jste se zamyslet nad tím, že vaše dítko už odrostlo dětskému pokojíčku? Proměnu na pokoj studentský hravě zvládnete! Po nové židli k pracovnímu stolu, dospělácké posteli nebo komodě na školní pomůcky se porozhlédněte v Merkury Marketu nebo v Asku.