Prázdninami výlety nekončí! Naplánujte si víkendové putování nebo piknik s přáteli

Období střídání tropických veder s několikadenními dešti, které zrovna nepřálo toulkám přírodou nebo evropskými velkoměsty, máme snad za sebou. Dle dlouhodobějších předpovědí nás čeká příjemné babí léto. Hned první dekáda září by měla být spíše slunečná s denními teplotami do 25 stupňů, i když vydatnějším srážkám a možná i bouřkám se zřejmě nevyhneme.

První zářijový víkend využijte k výletu někam do přírody, nebo se vypravte navštívit některý z našich hradů či zámků. Plánujete-li vyrazit někam dál, možná se vám na cestu bude hodit pořádná duffel bag z voděodolného materiálu. Cestovatelský obchod nabízí na vybrané tašky Eagle Creek desetiprocentní PRIMA slevu. A pokud míříte za hranice, nezapomeňte na pojištění třeba u Direct pojišťovny, která poskytuje cestovní pojištění se slevou 50 %.
Poslední prázdninový víkend věnujte dětem. Chybí vám ještě nějaké školní pomůcky nebo třeba svačinový box? Ty nakoupíte v klidu ještě v Bille, Albertu, Globusu nebo Pepcu. Tím pusťte přípravy do školy na chvíli z hlavy a své děti rozptylte výletem nebo společnou hrou.
Ve Scontu mají právě akci na nové kuchyně. Dostala ta vaše zabrat při zpracovávání plodů ze zahrádky? Již nějakou dobu si říkáte, že ta stávající vám už nějak nestačí, nebo byste jen chtěli změnit uspořádání? Nebojte se změny! Novou kuchyni dovybavíte spotřebiči Gorenje, které zakoupíte s 15 % PRIMA slevou. Drobné designové doplňky pořídíte v Kauflandu.
Užijte si následující dny dle svých představ a nezapomeňte se odměnit i něčím dobrým k snědku či pití. Dobroty na piknik, svačinku do školy nebo na výlet vybírejte v našich supermarketech.