Babí léto jak se patří

Prázdniny jsou za námi, pro většinu rodičů školáků i dovolené. O to víc se těšíte na víkend? Ten následující má být velmi slunečný a teplý. Hurá ven! Ať už se vydáte na výlet, za sportem, k vodě, na procházku nebo si jen tak budete hovět na zahradě či na lavičce v parku, načerpejte ještě trochu energie ze slunečních paprsků, v příštích dnech a měsících se bude hodit.

Rádi si ještě posedíte na zahradě nebo terase? Možná byste potřebovali doplnit nebo obnovit zahradní nábytek, aktuálně na něj mají ve Scontu slevu až 74 %. Večer už vám bude chladněji, pořiďte si košilovou bundu, cenový hit Pepco.
Chystáte se o víkendu na drobné stavební úpravy? Je potřeba dodělat příjezdovou dlažbu nebo spravit či vyměnit střešní tašky? Nahlédněte do aktuální nabídky prodejen DEK. Také při práci na zahradě můžete čerpat vitamín D ze sluníčka, a ještě se u toho pěkně opálit. Zahradnické pomůcky a nářadí za skvělé ceny pořídíte od pondělí 11.9. v Kauflandu.
Na elektrokole od Mountfieldu si užijete pohyb na čerstvém vzduchu, při kterém si maximálně vychutnáte i krásy okolní krajiny. Elektrickou koloběžku za super cenu zakoupíte v Planeu.
Nejen k venkovním aktivitám se hodí dobré pivko, zajeďte si do Lidlu pro některé z pestré nabídky regionálních piv. V letáku najdete kreslenou mapu s pivovary a jejich značkami, ochutnejte, co ještě neznáte! Dobré vínko koupíte nejen ve vinotékách, ale i v našich supermarketech.
Děti už se nám ve škole rozkoukaly, tak je možná čas vybrat jim ten správný kroužek. Pokud chcete rozvíjet hudební nadání vaší ratolestí, u Kytary.cz můžete nejen kytary, ale i spoustu dalších hudebních nástrojů a pomůcek, zakoupit se 4% Prima slevou. Pro chybějící školní pomůcky zaběhněte do Tesca.