Listopadová pohoda

Co myslíte, přivítáme Martina na bílém koni? Dle předpovědí to na sněhovou nadílku nevypadá. Pokud příchod svatého Martina budete slavit venku, raději se vybavte deštníkem a teplým oblečením. Letos nám vyšel tento svátek na víkend, otevřít lahev mladého vína přesně 11.11. v 11 hodin by tak neměl být velký problém. Vychutnejte si martinskou husu ať už doma, v restauraci nebo během některé z venkovních slavností. Víkendovou pohodu si nenechte zkazit počasím a užívejte si relax nebo společné chvíle s rodinou či přáteli.

Husičku do trouby za skvělou cenu koupíte v Globusu, Penny nebo Albertu. Pro mladé víno nemusíte do vinotéky, Kaufland, Tesco i Globus překvapí pestrou nabídkou Svatomartinských vín za velmi příjemné ceny. V našich supermarketech najdete i další dobroty vhodné na sváteční stůl. V sobotu se slaví, a v neděli se bude dít co? Asi jak poctivě kdo tu sobotu pojme. Ať už budete odpočívat, nebo naopak nastane čas pro spálení husičkou a vínem získaných kalorií, ve sportovním či domácím oblečení z Intersportu se budete určitě cítit pohodlně. Zdraví a imunitu podpoříte nejen sportem, ale i ovocem a zeleninou z pestré nabídky našich obchodů, nebo také prostředky a doplňky stravy z našich lékáren.
Ulice i obchody se už začínají halit do vánoční výzdoby. Myslíte, že je ještě dost času? Pokud nechcete shánět dárky pro své nejbližší až těsně před Vánoci, nakoukněte třeba do katalogu Sparkys, například lego tu nabízí se slevou až 32 %. Je libo krásnou kabelku pro dámu? Znáte českou fashion značku Vuch? Aktuálně nabízí prima slevu 15 % na všechny své výrobky. Parfémy či kosmetické balíčky si vyberete v drogeriích DM, v Rossmannu vás okouzlí nádherné a praktické kosmetické adventní kalendáře s 20 % slevou.
Víkend si naplánujte podle svých chutí a možností, určitě se nudit nebudete!