V kalendáři skoro polovina října a venku přes 20 stupňů. Jsme stále v Čechách?

Stále nevěříte, že planeta se otepluje? Aktuální téměř letní teploty u nás v říjnu tento názor jen podporují. Česká republika se tím pomalu blíží k jižním zemím jako Itálie nebo Španělsko. Ani příští týden by nemělo dojít k výraznějšímu ochlazení. Využijte teplého víkendu ještě k pobytu venku, podnikněte výlet do přírody nebo se vrhněte na sázení cibulovin, růží, vřesu či ovocných stromků.

Práce na zahrádce spojuje zdravý pohyb a čerstvý vzduch, na jaře se vám pak odmění rozkvetlými záhony. Kromě obvyklých zahradnictví či prodejen se zkuste inspirovat třeba v Globusu nebo Kauflandu. Na krásnou květinu nemusíte čekat do jara, u Květiny Expres si s PRIMA slevou objednejte kytici inspirovanou babím létem pro sebe nebo pro potěšení někoho blízkého. S údržbou zahrady nebo úklidem domácnosti vám pomohou ověřené výrobky firmy Kärcher. Že před umytím oken potřebujete vymalovat? Není problém, při aktuálním počasí vám bude výmalba i dobře schnout. Barvy a laky Hostivař nabízí pestrou paletu barev a úklidových prostředků. Pokud nejste příliš konzervativní, co takhle dát stěnám novou neobvyklou, hravou podobu? V letáku Hornbachu najdete inspiraci, jak svůj příbytek oživit. Věříme, že budete velmi překvapeni skvělými nápady, variabilitou možností, materiálů, provedení i barev!
Po náročném dni si rádi zalezete s knížkou? Nakoukněte do e-shopu KNIHCENTRUM, určitě zde najdete nějakou zajímavou, kterou jste ještě nečetli. Nejen na knihy mnoha nakladatelství pro dospělé i děti, e-knihy, audioknihy na CD, ale i na učebnice, hračky, hry, kalendáře, diáře, mapy, papírenský sortiment, dárkové zboží, prostě na celý sortiment nabízí PRIMA slevu. Večery jsou už poměrně chladné, zachumlejte se do deky nebo huňaté sherpa mikiny – aktuálního cenového hitu Pepco. Mickey Mouse nebo Minie Mouse sluší nejen dětem. K tomu si udělejte teplý čaj nebo lahodnou kávu, opravdu velký výběr za super ceny někdy až se 30% slevou najdete v Globusu. Nejenom kniha může být společníkem za chladných večerů, někdy pobaví a zahřeje i dobrý film. Moderní LED televizi s mnoha funkcemi za více než příznivé ceny koupíte v Planeo elektro.

Užívejte doznívající babí léto i kdyby jen procházkou z práce, každá příležitost je vítaná!