Podzim hraje barvami

Máme tu pravý podzim. Příroda se zahalila do všech odstínů žluté, červené a hnědé. Volné chvíle včetně víkendových si zpestřete procházku podzimní přírodou. Kouzelný pohled vám zahřeje duši. Tělo pak zahřejte dobrým nápojem, ať už čajem nebo svařeným vínem. Počasí již moc nepřeje venkovním aktivitám, ale ani doma se nudit nemusíte.

Rána a večery jsou výrazně chladnější a ani denní teploty už nevylézají k letním hodnotám, přesto se nevzdávejte pohybu na čerstvém vzduchu. S regulací denních rozdílů teplot vám pomůže správné prádlo a oblečení. Určitě si vybere z nabídky outdoorového a termo oblečení značky Thermovel. Zajímavé a levné kousky ulovíte také v prodejnách Pepco nebo Intersport. V tomto období se rychle šíří respirační nemoci, každý má ve svém okolí určitě někoho s rýmou nebo kašlem. Nezapomínejte tak na podporu vaší imunity a zdraví. Spoustu přípravku a doplňků stravy zakoupíte v našich lékárnách.
Po návratu domů vás zahřeje výborný čaj, káva nebo něco ostřejšího, v našich supermeketech objevíte nabídku stejně pestrou, jako je podzimní příroda. Výrobky značky Philips vám jednoduše vykouzlí nejen lahodné cappucino. Večer si vezměte knížku, s jejím výběrem vám pomůže Knihcentrum, nebo si pusťte dobrý film. Zábavní elektroniku za skvělé ceny koupíte v Datartu nebo Electrowordu.
Máte-li v plánu větší úklid, prostředky a pomůcky ve slevě hledejte v našich drogeriích nebo třeba v Globusu. S úklidem domácnosti i zahrady vám pomohou ověřené výrobky firmy Kärcher.
Blížící se svátky památky zesnulých slaví každý po svém. Halloweenskou výbavu nebo svíčky pro oslavu Dušiček najdete již dnes třeba v Tescu, Albertu nebo Lidlu.

Nechte se okouzlit magickou krásou podzimní přírody a nabijte baterky na nadcházející zimu.